bexta

Måndag

Publicerad 2012-05-28 18:03:30 i Allmänt

Jag älskar sommaren, men vem gör inte det? Det här året har verikligen börjat bra, nytt jobb, nytt samhälle och nytt hus... Större plats och möjlighet att gå ut och sätta sig utan att det ska behöva planeras... jag kan inte tänka mig något bättre just nu. Hade man frågat mig för 10 år sedan om jag trodde att jag skulle sitta i Skåne med familj och hus, så hade jag nog skrattat. Men här är jag, sitter i mitt radhus med familj på landet (nästan i alla fall) och kan inte vara nöjdare. Sen är det ju så att på sommaren blir allting lättare och roligare. Imorgon tar jag med min mamma på seminarium med Charlie Söderberg från Lyxfällan och tar reda på hur vi kan leva ett rikare liv. Men nu är min arbetsdag slut och jag ska ge mig ut i det som är kvar av den fina dagen och ta mig hem.

Underbara Långhelg

Publicerad 2012-05-20 18:16:57 i Allmänt

Torsdagen blev mysig, inte så mycket femkamp eftersom det regnade med jämna mellanrum, men trevligt sällskap och god mat, promenad och hockey på tvn, det blir ju en helkväll för alla :-)
På fredagen fick jag roligt besök av en kompis, hennes lillasyster och deras hundar, fika, promenad och skitsnack. Dagen avslutades med ett kvarterspartaj med härliga grannar, 2 av 3 barn avklarade sitt första dopp för sommaren... ganska kallt såg det ut att vara. Försov mig på lördag morgon, skulle träffa svägerskan på IKEAs parkering för att gå på deras loppis. Jag gjorde misstaget att förlita mig på att mina busungar skulle väcka mig i tid som vanligt... men efter att ha varit på kvartersfest kvällen innan, sov alla tre till 9.15 för första gången någonsin, vilket gjorde att vi fick rusa iväg, äta macka i bilen på väg in till stan... men loppisen blev en hit iaf. Barnen fyndade en hel del smått och gott bl.a en jätte tiger, en disco lampa och en tveeggad yxa...
Jag hann precis hem för att göra iordning lite innan vi fick besök igen, denna gången av en av mina äldsta vänner och hennes dotter, det blev åter igen lite grillat och mycket skitsnack ;-) och sedan övernattning.

Idag vaknade vi upp till strålande sol, perfekt för att sitta i trädgården, en riktig bonus var att jag fick välbehövlig hjälp i trädgården, tusen tack!! Lämnade sedan mannen och barnen i grannens trädgård, där det badades och allmänt njöts av det fina vädret, och gick till jobbet. Så nu sitter jag här och tittar ut på vårt fina gröna träd utanför jobbfönstret :-D

Onsdag

Publicerad 2012-05-16 17:06:13 i Allmänt

Jag försov mig imorse :-( Skulle väcka min son, la mig bredvid honom som jag brukar och kliade honom på ryggen, helt plötsligt hade jag 10min att få iordning 3 barn och komma iväg... stressigt! Det var bara in i bilen med allihopa, lämna på resp ställe, sen rusa iväg igen. Jag hann till jobbet i tid som tur var, men det sista jag hörde innan jag lämnade bilen var "I'm sexy and I know it..." Nu har hela dagen gått, jag är snart på väg hem och i huvudet körs fortf "I'm sexy and I know it..."

Nu har jag 15min kvar sen är det långhelg :-D Ikväll ska jag bara mysa hemma, men sen är det full rulle, imorgon är det fest hemma hos mamma, på fredag kommer en kompis från fisk och pommes landet och hälsar på, det ska bli riktigt kul att träffa henne, det var så länge sen sist! Jag fortsätter i samma anda på lördag då en annan kompis hälsar på med sin dotter, stannar över natten och sen gör mig sällskap på tåget till jobbet :-D Med andra ord har jag några riktigt roliga dagar att se fram emot!!

Välkommen till min nya blogg!

Publicerad 2012-05-11 20:34:27 i Allmänt

Hej,

Tänkte att jag skulle prova det här med bloggande, så får vi se hur det går...

Tänk om det hade varit så att man alltid kunde jobba på flexitid, så att man kunde anpassa jobbet efter livet och inte tvärtom?? Detta är inte något jag tänker på under vintern så mycket, men naturligt nog nu när det börjar bli varmare och solen tittar fram så önskar man att man hade all tid i världen!
Jag har inget emot att jobba, men det är så mycket som jag vill hinna med... Jag vill umgås med familjen, ta hand om huset och trädgården, umgås med vänner och bada, gärna bada så mycket som möjligt. Sen är det ju min stora önskan att lära mig att kitesurfa, är detta sommaren som detta blir av?? Det kostar ju en del, så det är ju en fråga om både tid och ekonomi.

För min del blir det att sitta inne och titta ut på det fina vädret idag, men jag hoppas att ni andra har möjlighet att njuta av dagen :-D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela